logo unikk

Natuurlijk anders,
buitengewoon jij

Inschrijven
dsc06579 (1)

Mannenkamp in de Ardennen

Uit welk hout ben jij gesneden?

We dagen je uit om dit te ontdekken met ons. Een weekend in de natuur. Met jezelf in de natuur bezig zijn en leren van de ander. Een weekend vol activiteiten en bezining waarin uiteraard goed eten en drinken ook centraal staan. 10-12 mei, je kan je opgeven via onderstaand formulier.

Welke elementen staan centraal?

Faciliteiten en voorzieningen:
Het weekend zal vooral plaatsvinden op onze eigen berg in de Ardennen.
We slapen in je zelf meegenomen tent. Mocht je die niet hebben zijn deze te huur of te koop bij Unikk.
Op de berg is geen stromend water. Dit betekent geen wc, wel een latrine. Geen douche, wel een riviertje 5 min lopen van de locatie. Iedere deelnemer neemt zelf 3 liter water mee, en er zijn watertanks aanwezig om ons te voorzien van drinkwater.
Eten en drinken wordt door ons verzorgd. Zorg zelf voor tussendoortjes voor extra comfort.
Alcohol is toegestaan met mate. Wij verbieden niks maar je bent er voor jezelf.

Trainers:

Unikk werkt uitsluitend met zeer ervaren trainers die allen hun eigen expertise meebrengen. De trainers voor dit weekend hebben hun achtergrond in: outdoor instructeur, ondernemer, HR, persoonlijke ontwikkeling zorg en onderwijs. Onze trainers doen aan practise what they preach, en gebruiken daarnaast praktische benaderingen, zoals coaching, positieve psychologie en psycho-educatie, om bij te dragen waardevolle ervaringen!

Je gaat mee met twee ervaren trainers, die beiden veel ervaring hebben in het begeleiden van groepen in de buitensport. Zij zijn in het dagelijks leven werkzaam als outdoor behandelaren in de basis ggz zorg voor kind en jeugd wat voornamelijk in een buiten setting plaatsvindt.
Daarnaast hebben de trainers  ervaring en kennis opgedaan door opleidingen te volgen in Psychomotorische Therapie (PMT) en Coaching & Counseling. Ze hebben veel praktijkervaring in de jeugdhulpverlening, waar ze tientallen jongvolwassenen hebben geholpen met allerlei problemen. Ze gebruiken praktische benaderingen, zoals coaching, positieve psychologie en psycho-educatie, om effectief te begeleiden.

Samenzijn en groepsdynamiek:
Om interactie en verbinding te stimuleren, organiseren we activiteiten die de groepsband versterken. Sommige oefeningen zijn gericht om elkaar beter te leren kennen, terwijl andere meer individueel gericht zijn. Bij het kampvuur komen we samen en kan er gedeeld worden wat we willen delen, wat mooie momenten van connectie oplevert. Er zijn zowel groepsactiviteiten als individuele momenten, waardoor iedereen de kans krijgt om samen te groeien en een band op te bouwen.

Praktische adviezen:
Paklijst volg na aanmelding
Voor de activiteiten hoeft geen kleding of materiaal aangeschaft te worden om deel te kunnen nemen.

Kosten en Betaling:
De kosten voor dit avontuurlijke weekend bedragen €349.
Jouw inschrijving wordt bevestigd zodra de betaling is ontvangen.
Houd er rekening mee dat terugbetalingen alleen mogelijk zijn als je je uiterlijk drie weken voor de vertrekdatum afmeldt.

mannenkamp 3 page 0001
dsc6702

Wij kijken ernaar uit om samen met jou een tof buiten weekend Ardennen te ontdekken!

Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.