logo unikk

Natuurlijk anders,
buitengewoon jij

Bekijk onze thema's
dsc06579 (1)

Thema weekenden

Welkom op onze berg in de Ardennen, waar wij meerdere keren per jaar bijzondere weekenden organiseren die volledig gewijd zijn aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ver weg van de gebruikelijke voorzieningen biedt deze unieke plek een ongeëvenaarde setting voor een ervaring die dieper gaat dan de oppervlakte.

Bij Unikk heten we mensen welkom die:

Geen stromend water, geen moderne gemakken, toilet of douche, en geen stroom ; dit gebrek aan afleiding is geen beperking, maar eerder een bewuste keuze om de tijd te vertragen en de verbinding met jezelf te versterken. Deze omgeving brengt je niet alleen dichter bij de natuur om je heen, maar ook bij je eigen natuur. Hier, te midden van de rustieke schoonheid van de Ardennen, ontdek je aspecten van jezelf die wellicht verborgen zijn gebleven in het dagelijkse leven.

Bouw vuur met je eigen handen, kook op het vlammende vuur, slaap onder een sterrenhemel, of creëer je eigen onderkomen. Met een eenvoudige latrine en een nabijgelegen riviertje om je te verfrissen, vormt deze plek het natuurlijke decor waar we samen unieke weekenden van ervaring en beleving creëren. Bereid je voor op een reis die verder gaat dan de fysieke wereld; het is een ontdekkingsreis naar de kern van wie je werkelijk bent door de activiteiten en leuke uitdagende opdrachten die wij jullie geven. 

picture 2600 (2)

Bij Unikk geniet je niet alleen van de prachtige omgeving, maar word je ook ondersteund door een team van ervaren instructeurs in het buitenleven en professionele begeleiders uit de geestelijke gezondheidszorg. Ons team bestaat onder andere uit behandelaars en PMT’ers (Psychomotorisch Therapeuten) om je te begeleiden tijdens deze unieke ervaring. Met een gecombineerde expertise zorgen zij voor een veilige, stimulerende omgeving waarin jouw persoonlijke groei en welzijn centraal staan. 

Onze themaweekenden bieden een uitgebalanceerde mix van individuele groei, met 1-op-1 momenten en stiltemomenten, en gemeenschappelijke verbinding door gezamenlijke activiteiten zoals koken op vuur en het delen van ervaringen bij het kampvuur.

Ontdek onze thema weekenden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, elk gericht op een specifiek aspect van zelfverbetering. 

Elk weekend biedt een unieke reis van zelfontdekking en groei. Kies het thema dat het beste bij jou past en ga met ons mee op avontuur! 

dsc06579 (1)

Kies hier een van onze thema's